Voucher reducere 2019

10.12.2018 postat

Conditii acordare vouchere reducere 2019

Voucherele de reducere se acorda  in perioada 10.12 - 21.12.2018. La cerere pot fi acordate si in primul trimestru din 2019.

La finalul fiecarui an, pentru revanzatori sau clienti directi, cu un istoric de comenzi de minim 6 luni catre noi, emitem un numar limitat de Voucher de reduceri pentru 2019.
Pentru valoarea achizitionata, se acorda discount la preturile de lista afisate pentru: flyere + pliante + door hangers.
Valoarea discount-ului variaza in functie de valoarea Voucherului.
La achizitionare, se emite Factura fiscala (va puteti deduce TVA) si Contract.

Voucherele cu valori mari, pot fi folosite in schimb, pentru toate site-urile si produsele listate (lista este in pagina de "Contact": pungi cadouri, mape personalizate, invitatii, carti vizita, agende, calendare, etc).
Valoarea voucherului acopera preturile de baza din tabelele de pret.
Nu intra in valoarea redusa: machetarea, serviciile extra / optiuni (plastifieri, finisari, diferenta sort hartie, etc), valoare ambalare/transport (acolo unde este mentionata separat). Pentru acestea se aplica tariful standard mentionat pe site.
Prin investitia facuta, puteti obtine o reducere a bugetului alocat pentru print, pentru 2019.

Valoarea voucherului se consuma ca medie ponderata pentru 12 luni, conform istoricului de comenzi pentru fiecare client, fiind un voucher anual.
In cazul in care, intr-o luna se depaseste consumul aferent unui trimestru, diferenta se achita. Comenzile ulterioare lansate pana la epuizarea trimestrului, se achita conform listelor de pret.
Acest fapt preintampina concentrarea comenzilor unui an intr-o singura luna sau trimestru care pot bloca capacitatea proiectata de productie.
In schimb, valoarea neconsumata la finalul unei luni, se reporteaza pentru luna urmatoare.

La finalul anului, eventuala valoare neconsumata se reporteaza pentru anul urmator.

Solicitarea unui Voucher de reducere se face prin email.
Pentru detalii ne puteti contacta la : 0736 615 579